Somlo Spirit

Bejelentkezés

Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse

Italaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk.


Elmúlt már 18 éves?

Kóstolóház

Kóstolóház

Hazánk időjárása, klímája, talaja kiválóan alkalmas arra, hogy földjén lédús, édes, zamatos gyümölcsök teremjenek. Valószínűleg ezt a megállapítást nemcsak a nemzeti büszkeség mondatja velünk, mert járjunk bárhol a világon, az itt honos fajtáknál finomabbat aligha kapunk máshol és ezt a hozzánk látogató külföldi vendégek is elismerik. Ezt az aromagazdagságot már elődeink is igyekeztek megőrizni és lekvárként, vagy párlatként eltenni a hideg téli napokra, amikor jólesik visszaidézni a forró nyári napokat.

A valódi magyar pálinka azzal a szándékkal készül, hogy aki fogyasztja, megismerje az itteni gyümölcsök illatát, utánozhatatlan tüzét és ízeit. Az igazi minőségi italhoz hibátlan, kitűnő minőségű alapanyagra van szükség. Szerencsére a Somló-hegy környékén és a közeli Balaton-felvidéken nagyszerű szakemberek dolgoznak azon, hogy a lehető legfinomabb gyümölcsök teremjenek. Főzőnkben arra törekszünk, hogy ezekből minden érzékszervet elvarázsoló párlatot alkossunk.

Kóstolóház

Program, itallap

Itallap letöltése
Program, itallap

Pálinkakóstoló és főzdelátogatás

A kóstoló csomag tartalmazza Magyarország legkülönlegesebb pálinkaházában tett látogatást, ami mindenkinek tartogat meglepetéseket.

A nem mindennapi architektúra és modern designnal ötvözött pálinkafőzde először ámulatba ejti az épület megtekintése során, majd különleges pálinkáival kényezteti az idelátogatót.

Bemutatjuk főzdénk történetét és vendégeink végigkísérhetik a gyümölcs útját a fától Magyarország legnagyobb pálinkaérlelő pincéjéig. Bepillantást nyerhetnek a pálinkakészítés mikéntjébe és megkóstolhatják díjnyertes pálinkáinkat a klasszikustól a különlegességekig.

Kóstolói csomag ajánlataink

Csomag Csomag ár
6*2 cl pálinka/fő
Csomag ár
8*2 cl pálinka/fő
Csomag ár
10*2 cl pálinka/fő
Sós ropogtani való (ropi, mogyoró) 4 500 Ft 5 300 Ft 5 950 Ft
Hidegtál (kolbász, sonka, zöldségek, sajtok) 6 300 Ft 7 100 Ft 7 700 Ft

A kóstolócsomag árai tartalmazzák a vezetett főzdetúrát, amelynek során betekintést nyerhetnek a pálinkafőzés színfalai mögé.

Melegétel fogyasztásra a szomszédos étteremben van lehetőség, igény szerint a kóstolóhoz igazítva kérhető asztalfoglalás.

Kérjük a hidegtállal, illetve a meleg étellel kiegészített pálinkakóstoló csomagokat a látogatást minimum 48 órával megelőzően szíveskedjenek megrendelni. A kóstolóprogramok minimum 6 fő részvételével foglalhatók.

Allergiát és intoleranciát nem áll módunkban figyelembe venni.

We also offer English and German language tours and tastings.
Wir bieten auch deutsch und englisch sprachige touren an.

Nyitvatartási idő:
Munkanapokon 9-17 óráig. Az utolsó kóstoló kezdési időpontja 15 óra.
Nyári időszámítás idején, szombaton is 11-17 óráig várjuk kedves látogatóinkat.

A fentiektől eltérő igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat a következő telefonszámon:
+36 20 777 10 77 vagy e-mailben: info@somlospirit.hu, rendezveny@somlospirit.hu.

Főzde

A minőségi párlathoz szükséges hibátlan, kitűnő minőségű alapanyagot a Somló hegy környékén és a közeli Balaton-felvidéken kiváló szakértelemmel termelt gyümölcsösök adják. Ízig vérig magyar!

Tovább

Kínálatunkból

Birs

Birs

Premium 42%
1 400 Ft (0.05 l)
7 300 Ft (0.35 l)
9 900 Ft (0.5 l)
Tovább

Sajtó- figyelő

Tekintse meg a rólunk írt cikkeket!

Továbbiak
A Somlói

A Somlói

A NagySomlói Borvidék Hegyközsége 2014. nyarán alapított egy nonprofit Kft-t a legnagyobb somlói borászatok vezetésével, amely a közös marketing kommunikáció működtetésére, közösségi programok finanszírozására és összefogására helyezi a fő hangsúlyt. A market…

Tovább
A legkisebb borvidék a legnagyobb kincsek között

A legkisebb borvidék a legnagyobb kincsek között

Magyarország legkisebb borvidéke, nászéjszakák bora, juhfark, tanúhegy… ezek jutnak eszünkbe először, ha Somló nevét halljuk. Mit kell tudni ezeken kívül a varázslatos borvidékünkről? Mindössze 550 hektáron terül el...

Tovább