Somlo Spirit

Bejelentkezés

Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse

Italaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk.


Elmúlt már 18 éves?

Szállítás

Szállítás

A Somló Spirit webáruházban házhozszállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre. A megrendelt termékek kiszállítását a Somló Spirit Kft. megbízásából a GLS Futárszolgálat Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

A termékek személyes átvételére van-e lehetőség?

Igen, az alábbi címen: 8481 Somlóvásárhely, Somló-hegy 044/4 hrsz.

Mikor kerül a termékek kiszállításra a megrendelést követően?

A szállítás pontos időpontjáról és a fontos vonatkozó részletekről minden esetben a megrendelést visszaigazoló emailben tájékoztatjuk. A házhozszállítás várható időpontja a készleten lévő termék esetében a megrendelést követő harmadik munkanap.

Mennyibe kerül a termékek kiszállítása, az utánvét?

6 üveg vásárlása felett a megrendelt termékeket díjmentesen szállítatjuk ki. 6 üveg alatt postaköltséget számolunk fel.

Hogyan történik utánvétel esetén a számla kifizetése?

A megrendelt termékek ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a rendelést visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.

Hogyan történik meg a termék átvétele előreutalás/előrefizetés esetén házhozszállításnál?

A megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja ki. Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget nem kell a futárnak megfizetni.

Hogyan vegyünk át csomagot a szállítást végző futárcégtől?

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 19 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni (erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat minimum kétszeri kézbesítést kísérel meg a megadott szállítási címen.

Kínálatunkból

Sajtó- figyelő

Tekintse meg a rólunk írt cikkeket!

Továbbiak
A Somlói

A Somlói

A NagySomlói Borvidék Hegyközsége 2014. nyarán alapított egy nonprofit Kft-t a legnagyobb somlói borászatok vezetésével, amely a közös marketing kommunikáció működtetésére, közösségi programok finanszírozására és összefogására helyezi a fő hangsúlyt. A market…

Tovább
A legkisebb borvidék a legnagyobb kincsek között

A legkisebb borvidék a legnagyobb kincsek között

Magyarország legkisebb borvidéke, nászéjszakák bora, juhfark, tanúhegy… ezek jutnak eszünkbe először, ha Somló nevét halljuk. Mit kell tudni ezeken kívül a varázslatos borvidékünkről? Mindössze 550 hektáron terül el...

Tovább